Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A szabadító - Neil T. Anderson

Ár:
2.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: KIA
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2021. április 21.
Menny.:db

Leírás

Olyan szokások rabja vagy, amelyektől képtelen vagy szabadulni? Bűnbe estél, pedig keresztyén vagy, ilyesmi pedig nem történhet meg egy keresztyénnel...?
A Biblia többször figyelmeztet, hogy minden keresztyénnek harcolnia kell a Sátán és a sötétség erői ellen. Nemcsak a bennünk dúló küzdelem a valóságos, de az azt legyőző megoldás is.
Ez a könyv olyan kérdésről szól, amely a jelenkor keresztyénségben vagy túl van hangsúlyozva, vagy nem foglalkoznak vele. A démoni világ, a démoni befolyásoltság, a megkötözöttség, valamint a győzelmes hívő élet kapcsolatáról kevés az egyszerű és világos tanítás. Kényes téma, mert sokan idegenkednek tőle, de megkerülhetetlen, mert az okkult szokások, misztikus kultuszok, keleti vallások, ezotéria egyre inkább belefolynak a mindennapjainkba, és ha nem ismerjük fel káros hatásukat, megbéníthatják növekedésünket.
Neil T. Anderson ma az egyik legtapasztaltabb és legmegbízhatóbb szaktekintély ezen a területen az Egyesült Államokban. A Szabadító c. könyve nagy tekintélyre tett szert a témával egyre nagyobb számban foglalkozó más művek között, mert
- a démonokkal kapcsolatos kérdéseket mindig a világos bibliai kijelentés keretein belül tárgyalja,
- arra bíztat, hogy a lelkigondozó elsősorban a személlyel, és ne a démonokkal foglalkozzon,
- az a célja, hogy az alapvető igazságok megértésével képessé váljunk a saját életünkben is alkalmazni Jézus Krisztus kereszten kivívott győzelmét,
- a benne megfogalmazott életvezetési elvek, a szabadsághoz vezető lépések akkor is építik és előremozdítják a hívő életét, ha nem küzd konkrét démoni befolyással.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Tulajdonságok
ISBN 9789630359177
Kiadó KIA
Eredeti cím The Bondage Breaker
Kód 4876
Méretek 145 x 197 x 13 mm
Súly 0,310kg
Kötés Papír
Oldalszám 256
Nyelv magyar