Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Démonok és szabadulás - Derek Prince

Ár:
2.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Patmos Records
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2021. június 18.
Menny.:db

Leírás

"Véleményem szerint elérkezett az idő, hogy eltakarítsuk a vallásos tradícióknak azt a hordalékát, amely eddig elhomályosította az Újszövetség világos kijelentését, és az egyház szolgálatát ismét Jézus és az evangéliumok kőszikláján alapozzuk meg."
 
Derek Prince, a huszadik század egyik legnagyobb hatású bibliatanítója ezzel a radikális kiáltvánnyal bocsátja útra élete egyik fő művét, a démonokról és a velük való elbánás bibliai módjáról, azaz a Jézus nevében való kiűzésükről írt könyvét. A szerző ezzel az írásával részben a démonikus problémákkal küszködő hívők százezreinek kínál hathatós segítséget, másrészt kiválóan használható kézikönyvvel szereli föl a másokon segíteni kívánó lelkészeket és tanácsadókat.
 
Ez a mű csaknem negyven év bőséges tapasztalataira, valamint a Szentírás kijelentéseinek páratlanul igényes, tudományos szintű vizsgálatára alapozva készült el, és részletesen áttekinti a démonok és a tőlük való szabadulás kérdéskörének minden vitatott és félreértett elemét, emellett pedig rendkívüli meggyőző erővel igazolja, hogy Jézus hatalmat adott a benne hívőknek a démonok kiűzésére.
 
A könyv egyik legértékesebb része az, ahol nagyon gyakorlatias útmutatásokat kapunk a démonok jelenlétének, illetve tevékenységének felismeréséhez, továbbá a szerző a szabadulás lépéseibe is a legapróbb részletekbe menően belevezet.
 
Derek Prince sok évtizedes lelkészi praxisának számos epizódja is feltárul e lapokon, és a konkrét esetek kiválóan színesítik és testközelbe hozzák ezt a létfontosságú bibliai üzenetet. E kötetnek külön értéket kölcsönöz, hogy szinte életrajzi regénnyé lépteti elő a sok személyes élmény felidézése, miközben Derek megdöbbentően őszinte hangnemben tárja fel saját maga, valamint két felesége drámai, de végül győzelembe torkolló küzdelmét a gonosz szellemek ellen.
 
Most ennek a nagyszerű könyvnek az átdolgozott, javított második magyar kiadását veheti kezébe a hazai olvasóközönség.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789639617124
Kiadó
Patmos Records
Eredeti cím
They Shall Expel Demons
Kód 6215
Méretek
135 x 208 x 20 mm
Súly 0,420kg
Kötés Papír
Oldalszám 352
Nyelv magyar