Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Információn alapuló közbenjárás - Ifj. George Otis

Ár:
2.200 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Zúgó Szél
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2021. május 17.
Menny.:db

Leírás

Lakóközösségünk átalakítása információn alapuló közbenjárás által.


„Ez a könyv alapjaiban rázza meg majd a közbenjáró imamozgalmat. Először tarthatjuk a kezünkben a szellemi feltérképezés átfogó magyarázatát. Az ilyen eszköz nagy segítség a közbenjáróknak, amikor egy települést igyekeznek krisztusivá változtatni.”
DUTCH SHEETS, a Közbenjáró imádság szerzője

Isten átalakító erejének felszabadítása információkon alapuló közbenjárás révén. Képzelj el egy lakóközösséget, ahol… A lakosság 92%- újjászületett keresztény. A város börtöneit bezárták, mert nincs bűnözés. Annyira nyilvánvaló a gazdasági fellendülés, hogy azt különböző országok szakértői tanulmányozzák. 90 naponként hatvanezer keresztény gyűlik össze imaéjszakát tartani. Megfutamították a kábítószer kartelleket. A helyi hatóságok anyagilag támogatják a gyülekezeteket családfejlesztő programok folytatása érdekében. Már majdnem minden kocsmát gyülekezetté alakítottak. Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Pedig igaz.

Az utóbbi években ifj. George Otis sok ilyen esetet tanulmányozott. Az Információn alapuló közbenjárás megfigyeléseinek kikristályosodott eredménye. Olyan alapelvekről és módszerekről olvashatunk benne, amelyeket hittel alkalmazva a saját környezetünkben is hasonló eredményeket láthatunk!

Ifj. GEORGE OTIS a Sentinel Csoport nevű keresztény kutató és információs szervezet alapítója és elnöke. Székhelyük a Washington állambeli Seattle. Otis jelenleg az AD 2000 and Beyond (Kr. u. 2000. és azután) Egyesített Imaösvény koordinátora is, valamint a Nemzetközi Aglow és a Lydia Imaközösség nemzetközi tanácsadója. Otis feleségével és négy gyermekével Seattle-ben él.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!