Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A kenet megértése - Kenneth E. Hagin

Ár:
2.750 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: FaithLine
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2021. április 20.
Menny.:db

Leírás

A szerző előszava:
Bárcsak akkoriban is hozzáfértünk volna olyan anyagokhoz, mint amelyek napjainkban elérhetők, amikor 49 évvel ezelőtt elkezdtem a szolgálatot! Más lett volna az életünk és a szolgálatunk. Ezért szeretném megosztani más – különösen a fiatalabb – szolgálókkal azt, amit néhányan 40-50 év alatt tanultunk meg.
Ebben a könyvben arról szeretnék beszélni, amit a fél évszázados szolgálatom alatt megtanultam a kenetről. Sok olyan dolog van a szellememben, amit szeretnék megosztani veletek.
Az első részben az egyéni kenetről lesz szó, amit minden hívő megkap az újjászületésekor. Rámutatunk arra is, hogy a Szent Szellem keresztséggel minden hívő kaphat egy mélyebb kenetet. Ez utóbbi, minden hívő számára nyitott megtapasztalást a szolgálathoz kapjuk.
A második részben látni fogjuk, hogy a Szent Szellem a szolgálati ajándékokra is kenetet ad – olyan kenetet, amely a hivatalhoz társul. Hála Istennek a szolgálati ajándékokért, akiket Krisztus Testében a növekedésünk érdekében helyezett el! Hála Istennek azért a kenetért, amely az ilyen szolgálatra elhívott férfiakon és nőkön működik!
Továbbá létezik egy még erősebb, közösségi kenet is, amely az Egyházon nyugszik. Ezt a kenetet a 3. részben fogjuk megvizsgálni.
Ennek a könyvnek az olvasása közben ne felejtsük el, hogy a különböző keneteket ugyanattól a Szent Szellemtől kapjuk – az Istenség egyetlen olyan Személyétől, Aki ma a földön munkálkodik.
Rá fogsz jönni, hogy semmi sem fogható Isten dicsőségének a megnyilvánulásához. Ha egyszer belekóstolsz, semmi más nem fog megelégíteni.
Tulsa, Oklahoma
1983. július

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Méret 140 x 216 mm
Terjedelem 184 o.
Kiadó FaithLine Kiadó
Kiadás éve 2020.