Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Korunk égető kérdései - John Stott

Ár:
4.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Harmat
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2021. június 18.
Menny.:db

Leírás

Túlnépesedés - szegénység - környezettudatosság - munkanélküliség - faji egyenlőség - járványok - terrorizmus - nemi szerepek - új biotechnológia
 
Az emberiség globális egymásrautaltságban él, mégis hatalmas a szakadék a szegények és gazdagok között. Fogyasztók vagyunk egy óriási tudományos felkészültséggel rendelkező, anyagelvű társadalomban, ahol tetteink akaratlanul környezeti problémákat okoznak. Szembe kell néznünk a vallási indíttatású erőszak és terrorizmus fellángolásával. Válságba került az ember önazonossága és tradicionális közösségei. Miközben pusztítunk az abortusz és az eutanázia által, a géntechnológia és klónozás segítségével életeket akarunk megmenteni, sőt teremteni. Ezek a problémák a hívő és a nem vallásos embereket egyaránt érintik, és arra késztetnek, hogy végiggondoljuk az élet újabb és újabb, gyors egymásutánban ránk zúduló, súlyos kérdéseit.

John Stott átfogó, körültekintő és kiegyensúlyozott problémaelemzése hathatós segítség a véleményformálásához, a személyes, valamint a közösségeket érintő döntések meghozatalához és a morális cselekvéshez. A biblikus perspektívából megfogalmazott értékelés a lelkészek, értelmiségiek és igényesen gondolkodó keresztyének számára egyben felhívás is a társadalmi szerepvállalásra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Tulajdonságok
ISBN 9789632880341
Kiadó
Harmat
Kód 3849
Méretek
142 x 197 x 30 mm
Súly 0,630kg
Kötés Papír
Oldalszám 568
Nyelv magyar