Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SZELLEMI HÁZTAKARÍTÁS - Eddie és Alice Smith

Ár:
2.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Amana 7 Kiadó
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2021. január 21.
Menny.:db

Leírás

Védjük meg otthonunkat és családunkat a szellemi tisztátalanságtól

 

Egy átlagos keresztény család lehet, hogy nincs tisztában azzal, hogy a házát szellemileg is meg kell tisztítania ahhoz, hogy Isten jelenlétét és békességét megtapasztalhassa.
Szellemi háztakarítás magyarázatokkal és példákkal szolgál arra, hogy miért kell megtisztítanunk az otthonunkat Isten dicsőségére, feltárja a problémák okait és megmutatja a lehetséges megoldásokat. A tisztátalanság számos formában jelentkezhet: idegen istenek szobrai, állítólagos varázserővel rendelkező dolgok, a múlt bűneivel kapcsolatos tárgyak. Akármilyen formában vannak is jelen ezek a szellemileg tisztátalan dolgok, Isten azt akarja, hogy szabaduljunk meg tőlük, mert ezek nem a Szent Szellemet dicsőítik, és ajtót nyitnak az ördögnek, hogy háborúságot okozzon az életünkben.
Ez a bibliai alapokon álló, gyakorlatias és olvasmányos könyv számos kipróbált tanácsot nyújt ahhoz, hogy te és a családod szabadon éljetek Krisztusban úgy, hogy megtisztítjátok az otthonotokat a sötétség szellemi erőinek jelenlétét vonzó és erősítő dolgoktól.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Gyártó Amana 7 Kiadó